Genom att lägga ut restaurangjobb på KrogJobb.se så når du en nischad målgrupp som söker just jobb inom restaurang & krog. Jämför man med en annons på exempelvis Arbetsförmedlingen som når ut till alla målgrupper, så kommer du att få mängder utav ansökningar från folk som söker jobb bara för sökandets skull. Anledningen till detta är att det idag finns krav från exempelvis Försäkringskassan och A-Kassan att man skall söka ett visst antal jobb per månad för att bli berättigad till bidrag / stöd, varför många skickar iväg ansökningar slentrianmässigt till jobb som dom varken egentligen vill söka eller är kvalificerade till.

Med det sagt så är det absolut inte fel att synas på flera plattformar samtidigt, så varför inte annonsera exempelvis både på KrogJobb.se och Arbetsförmedlingen?

Det är gratis

Ja, bara det är väl en anledning i sig? All publicitet är bra publicitet sägs det, och även om det kanske inte alltid stämmer så är stämmer det definitivt när det gäller att hitta ny personal. Man vill inte gå miste av eventuella stjärnskott, så varför inte synas överallt där man kan synas – särskilt om det är gratis?

Du får en egen företagssida med dina jobbannonser

När du skall lägga in en jobbannons på KrogJobb.se så skapar man först en profil för ditt företag, där du fyller i lite uppgifter om företaget, antal anställda, när det grundades med mera. Efter att du sedan lagt in dina jobbannonser så får du en snygg företagsprofil på KrogJobb.se som du enkelt kan dela i dina sociala medier eller länka till på din hemsida för att göra det lätt för folk att se vilka tjänster som ni just nu söker folk till.

Så vad väntar du på? Lägg in en jobbannons idag!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Registrera

Nollställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarnamn eller E-Post, så kommer du att få en länk för att nollställa ditt lösenord via E-Post.