Här har vi samlat många utav dom vanligaste frågorna och svaren som vi får, både för dig som annonserar efter personal på KrogJobb.se samt för dig som söker jobb.

För arbetsgivare

Hur kan det vara gratis att annonsera på KrogJobb.se?
Vårt mål är att kunna finansiera KrogJobb.se på alternativa sätt till att ta betalt för att lägga upp en jobbannons. Det kan vara saker som att sälja till paket som erbjuder mer exponering på förstasidan, att vi delar annonser på våra sociala medier eller liknande funktioner mot en kostnad. Det kommer alltid att vara tydligt ifall någonting kostar pengar, så du behöver inte vara orolig för dolda avgifter eller liknande.

Kan jag söka personal på andra hemsidor samtidigt som jag annonserar hos er?
Absolut! All publicitet är bra publicitet, och vi vill inget hellre än att hjälpa restauranger & krogar till att hitta rätt personal, så varför inte ha en annons här samtidigt som på andra ställen om du vill det.

Hur lång tid tar det innan min annons blir godkänd?
Eftersom vi godkänner varje annons manuellt, så varierar det. Vi godkänner oftast alla annonser samma dag som dom kommer in till oss (vanligen inom ett par timmar), men ibland kan det ta längre tid!

Min jobbannons blev inte godkänd, varför?
Vi gör en manuell granskning utav alla inskickade jobbannonser för att säkerställa att informationen är rätt inlagd, för att förhindra spam och för att se till att annonsen är seriös. Om vi skulle neka din jobbannons så brukar vi oftast höra av oss till dig via E-Post och berätta varför eller be dig komplettera med mer information, men har du inte hört någonting från oss så är du varmt välkommen att kontakta oss.

För jobbsökare

Kostar det någonting att se eller söka jobb på KrogJobb.se?
Nej! Det är helt gratis att både se alla jobbannonser samt att söka jobb. Man söker i dagsläget inte jobben via KrogJobb.se, utan på varje jobbannons hittar du en ruta hur arbetsgivaren önskar ta emot sina ansökningar (kan vara via E-Post, en länk till en ansökan man behöver fylla i eller liknande).

Har du en fråga som du inte hittar svar på? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Logga in

Registrera

Nollställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarnamn eller E-Post, så kommer du att få en länk för att nollställa ditt lösenord via E-Post.